reede, 5. september 2008

Artikli nõuded IV sügiskoolis

Kirjalikud teesid

Sügiskoolis esitamisele tulevad suulised ettekanded antakse välja kogumikuna “Schola Geologica IV”. Selleks palume saata kirjalikud teesid (lühiartikkel) aadressile leeliamon@gmail.com 22. septembriks.

Nõuded ja soovitused:
Tekst: kirja fondina soovitame kasutada Times New Roman'i, suurusega 12. Saadetava teksti faili (*.doc) nimeks palume panna esimese autori perekonnanime ning sisus järgida loogilist artiklite käsikirja osade järjestust:
(1) pealkiri; (2) autor(id); (3) autori(te) kontaktandmed (institutsioon, aadress, e-mail); (4) tekst (liigendatud alapeatükkidega); (5) kasutatud kirjandus; (6) jooniste allkirjad.

Pildid ja joonised: soovitame saata kas *.jpg, *.tiff või *.cdr failidena, resolutsiooniga 300 dpi, maksimaalse laiusega 10 cm ja pikkusega 16 cm. Failid võiksid kanda esimese autori perekonna nime ja joonise numbrit (01, 02 jne).

Pikkus: Teeside kogupikkus ei ole rangelt reglementeeritud. Soovitatav pikkus on 3-5 lk (A4). Pikemaid kui 5-10 lehekülge (sh joonised, tabelid jm) mahub ära vaid paar.
Kogumik ilmub A5 formaadis.

Sügiskooli toimkond

neljapäev, 4. september 2008

IV geoloogia sügiskooli ootuses

Toimumise aeg: 10.-12. oktoober, 2008

Ürituse toimumise koht: Mäetaguse mõisahotellis Meintack, Mäetaguse vald, Ida-Virumaa http://www.moisahotell.ee/

On käimas rahvusvaheline Maa-aasta ja seoses sellega on selle aasta sügiskooli teemaks “Suured teooriad”. Ootame artikleid suurtest teooriatest geoloogias ja piiriteadustes sügiskooli kogumikku (artiklid saata aadressile: leeliamon@gmail.com ). Kogumiku artiklite tähtaeg on 22. september 2008. kell 12:00

Samuti on alanud ka kogumiku kaanekujunduse konkurss!
Ootame kaasakiskuvaid pilte!

Oodatud on kõik huvilised, kuid kuna osalejate arv on piiratud, siis õppuritest on eelistatud magistrandid ja doktorandid.

Meelelahutusmaks on 75 EEK.

Sügiskooli toimumist ja teadusettekannete sarja "Schola Geologica" väljaandmist toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus.


Tervitades,

Sügiskooli toimkond


Info: Liina Laumets liina.laumets@gmail.com ja Ulla Preeden ulla.preeden@ut.ee

IV geoloogia sügiskool